In de categorie “Ik moest het even kwijt” dus het volgende. Onderstaande advertentie kom ik tegen op internet. Deze trekt mijn aandacht, want het Stahlhouse gaat niet ongemerkt aan mij voorbij..

1377171_10150324634754944_1921038381_n

Wat Ford in deze advertentie zegt over design is op zich helemaal niet verkeerd. Goed design is tijdloos, origineel, verfrissend etc etc. Dus daarin ga ik helemaal met ze mee. De reden dat ik hier een post aan wijdt is, omdat de Stahlhouse in L.A. zo’n beetje mijn favoriete stukje design is. Geweldig huis op een geweldige spot. Een icoon en absoluut stijlvoorbeeld. So far so good..

Echter, er staat een Ford geparkeerd onder de carport. En deze Ford wordt even in een adem genoemd met de Stahlhouse. Dan ben je best zeker van je zaak en moet je iets te bieden hebben. Dan kijk ik eens goed naar die Ford… Prima wagen denk ik dan en een hele mooie gril ook. Maar of dat nu voldoet aan de eisen die ze zelf stellen aan design…

Kennelijk hebben ze zelf de GT al nodig om hun verhaal kracht bij te zetten. Misschien kan er nog een mooie kar naast. Een die wellicht zelfs als inspiratiebron gediend heeft..

images