Persbericht van een pitch die we een paar jaar terug gewonnen hadden:

Het onlangs door TNT geacquireerde bedrijf Euro Mail gaat de aankomende jaren een nieuwe koers varen. Het 9 vestigingen en 160 medewerkers tellende bedrijf richt zich van oudsher op Direct Mail, Transactie Mail en Fulfillment. Met de overname door TNT stapt Euro Mail een nieuw tijdperk in waar het de dienstverlening naar een nog hoger platform zal tillen. Een belangrijke stap hierin is de aanschaf van de Xerox Igen3, waarmee Euro Mail een belangrijke stap richting de full color markt maakt.

De nieuwe situatie vraagt om strategische en creatieve ondersteuning gedurende een langere termijn. Hiervoor heeft het een pitch georganiseerd waarin 3 bureaus zijn gevraagd hun visie te geven over hoe Euro Mail uniform, onderscheidend en consistent naar de markt te communiceren terwijl de onderliggende pijlers inhoudelijk verschillen, maar elkaar wel versterken. Een selectie uit een longlist resulteerde in een uitnodiging van 3 bureaus.

Kontrast Kommunikatie heeft een concept ontwikkeld, waarmee de vraag van Euro Mail werd beantwoord wat resulteerde in een unanieme keuze voor Kontrast Kommunikatie. Kontrast Kommunikatie is een full service reclame/communicatiebureau met 25 jaar ervaring en gevestigd aan de Rotterdamse Veerhaven. Kontrast Kommunikatie ontwikkelt en vertaalt strategische oplossingen naar onderscheidende creativiteit.