Al lang lag het in de planning en lijn der verwachting om ons “rommelhok” eens flink te pimpen en om te toveren naar een brainstormruimte. Een ruimte waar we zelf, maar vooral ook met klanten eens rustig kunnen brainstormen over de te volgen koers en te ontwikkelen zaken.

Onze enige eigen huisarchitect en designfreak Bart van Damme mocht zich even laten gaan in de wereld van design. Hij is nog net geen lopend Wikipedia met trefwoord design, maar het lijkt er verdomd veel op. Het gemak waarmee hij over designers spreekt doet vermoeden dat Charles Eames een goed vriend is die al jaren over de vloer komt en dat hij in zijn jonge jaren nog heeft gevoetbald met Verner Panton. Enfin, hij mag en kan er graag over uitwijden.

Maar de ruimte bleef lang op de agenda staan totdat ondergetekende met Erik de Vlieger van Flevum in gesprek was en zij besloten een Flevum Lunch te houden bij ons aan de Veerhaven. Een prachtige locatie om in contact te komen en van gedachten te wisselen met andere bedrijven.

De ruimte is ontwikkeld vanuit het Tabula Rasa concept – de lege tafel. Een leeg canvas dat wacht op creatieve invulling. Daaromheen een twaalftal stoel-ikonen uit de designgeschiedenis. (denk aan Koning Arthur, niets is hier toeval). Een ruimte die uitnodigt om eens goed met elkaar van gedachten te wisselen en tot nieuwe concepten te komen!

dscn4016_bw_klein1.jpg

dscn4017.jpg