Mensen die mij kennen weten dat ik (helaas) geen groot fan ben van lezen. Giet het verhaal voor mij nou maar in een film of een samenvatting en kom dan maar eens terug.

Echter, sommige boeken moet je gewoon gelezen hebben en “De 7 eigenschappen van effectief leiderschap” van Covey is daar 1 van. Ooit gekregen van mijn broer, Jos.

Dit boek is niet alleen voor managers, zoals staat beschreven, maar voor iedereen die eens met een andere invalshoek tegen zaken aan wil kijken. Het leert je o.a. relatieveren en hoofdzaken van bijzaken te onderscheiden. Klinkt simpel, is ook simpel, alleen geen mens doet het. Dikke aanrader dus om dit boek eens te lezen.

Beschrijving:
18de volledig herziene druk!
Stephen R. Covey, directeur van het Covey Leadership Center in Utah, heeft met zijn boek een miljoenenpubliek bereikt. Covey leert managers hoe zij de kwaliteit van hun persoonlijke leven, van hun produkten, diensten en organisaties kunnen verbeteren.

De leider van de toekomst heeft een open oog voor zaken als rechtvaardigheid, integriteit, menselijke waardigheid, dienstbaarheid en kwaliteit. Dit boek is een absolute aanrader voor iedereen die meer wil weten over principes van zelfsturing. (Bron: Bol.com)

Mocht je het willen bestellen (doen!): Klik dan hier.

covey.gif