Wij zijn Staff!

Eindelijk! Het zat al een hele tijd in de pen maar vandaag is het dan zover. De pennenstreken zijn gezet, de aandelen overgedragen. Vanaf vandaag mogen Gerben Teeler en ondergetekende zich de trotse nieuwe eigenaren van Staff Support B.V. noemen. En we hebben er zin in!

In maart 2017 begon ik aan mijn avontuur bij Staff Support B.V. op uitnodiging van Jan Pool, de voormalig eigenaar. Toen ik na mijn vertrek bij Quarto B.V. mijn opties aan het verkennen was kwam ik in gesprek met Jan. Dit op mijn verzoek, omdat ik Jan kende en even wilde sparren. Zijn letterlijke woorden waren “Toeval bestaat niet, want ik zoek een nieuwe directeur. Als je wilt kun je morgen beginnen.” Eeehh…wat?

Ik hou wel van een avontuurtje dus zo gezegd zo gedaan. Laat er een week overheen zijn gegaan, maar dat was het dan ook wel. Ik kreeg de sleutels van het pand en kon aan de slag. Nieuwe organisatie, nieuw team, nieuwe materie. Ik zei net dat ik wel van een avontuurtje hou.. Nou die heb ik gehad kan ik je zeggen.

Maar zonder wrijving geen glans! We hebben een paar pittige jaren achter de rug, maar niet zonder resultaat. Letterlijk en figuurlijk. Super trots en stoked dat we vandaag staan waar we staan en mooie plannen hebben voor de toekomst. Het team staat als een huis. Ook zij hebben pittige jaren gehad, maar zijn allemaal aan boord. Sterker dan ooit. We hebben er zin in..

Al snel na mijn aantreden gaf Jan te kennen t.z.t. de aandelen van de organisatie te willen overdragen. Gezien ik erg op mijn vrijheid ben gesteld en het overnemen toch een hele verantwoordelijkheid is heb ik hier lang over getwijfeld. Sowieso wilde ik dit niet alleen, omdat ik dit gewoonweg niet leuk vind. Samen bouwen en samen delen levert mij meer energie.

Om deze stap met Gerben te nemen voelt goed. Hij vanuit de techniek/support en ik vanuit de commercie/strategie. We kunnen lekker sparren en klanten verder brengen. Daar gaat het tenslotte om. Samen toffe dingen doen en klanten verder helpen. Zorgen dat iedereen het naar zijn zin heeft.

Vandaag dus eindelijk de grote stap! Wij zijn Staff!