Afgelopen weken druk bezig geweest met de Quarto site. Er stond vrij weinig (check screendumps) dus daar viel wat te winnen, hehe. Niet zomaar dat ik ze benaderd heb. Onwijs leuk bedrijf en contactpersonen. Leuk project en ook het eindresultaat mag er zijn. Gefeliciteerd Walter en de rest!

Before:
quarto-oud.JPG

Nieuw!!!!:
quarto.jpg

Quarto over Kontrast:
“Quarto was zich aan het oriënteren voor een nieuwe website. De oude site was echt gedateerd. De keuze was uitbesteden of zelf doen. Quarto is een automatiseringsbedrijf en derhalve zou ontwikkeling in eigen beheer een optie zijn.

In deze periode van oriënteren kwamen wij in contact met Kontrast en na een prettig gesprek met Peter van der Hulst kregen wij het gevoel dat het klikte tussen Kontrast en Quarto en dat het uitbesteden aan Kontrast een meerwaarde zou geven aan de ontwikkeling en uiteindelijke resultaat van onze te bouwen website.

Na een marktconforme offerte hebben wij de knoop snel doorgehakt. Kontrast kreeg opdracht voor het bouwen van onze nieuwe website! Na een input vanuit Quarto van basisteksten en een interview met de Copywriter, Marcel Verkroost, werden wij verrast met een fris en modern vormgegeven voorstel van onze website waarin ook de teksten zeer goed, de visie en werkzaamheden van Quarto weergaven. Na verdere finetuning en fotografie is de website 2 mei 2007 online gegaan en zijn wij zeer tevreden met het resultaat. Ook krijgen wij op de nieuwe website positieve feedback van onze relaties.”

Walter Goezinnen

Account: Quarto
Eindverantwoordelijk bureau: Myself
Design: Timo van Muiswinkel / Reinier van Velzen
Copy: Marcel Verkroost
Verantwoordelijk klant: Walter Goezinnen