Super! Sta ik laatst voor het stoplicht bij het scheepvaartkwartier (Rotterdam). Gaat er 2 auto’s verder op een raampje naar beneden en komt er een camera te voorschijn. Een goser van in de 20 schreeuwt of hij me kever een keer mag fotograferen. Tuurlijk! Lachuh, altijd doen! Dus ik schreeuw mijn email adres terug en geef gas, want het licht stond inmiddels op groen.

Een paar dagen later krijg ik een mail. De beste kerel (Frits) doet een opleiding fotografie en voor zijn eindwerk moet hij exclusieve auto’s met hun eigenaar fotograferen op een plek die iets voor hen betekent. Egotripper als we zijn voelen we ons natuurlijk vereerd dus daar willen we wel even de tijd voor nemen om goed op het plaatje te komen 🙂

Maar een plek vinden die iets voor me betekent…tja, de stad Rotterdam betekent iets voor me, maar specifiek 1 plek. Maakt me niet uit zolang het plaatje maar mooi wordt! Afgelopen zondag was het geweldig prachtig weer dus maar afgesproken om de shoot te doen. Ik wachten aan de Holland Amerika Kade. Geweldige locatie waar het niet vervelend is om eventjes te wachten. Zeker niet met dat prachtige weer.

Vanaf daar zijn we naar de Maassilo gereden. Een plek met veel beton dus dat wil wel mooie plaatjes opleveren. 100% Rotterdam! Een uurtje gefotografeerd. Ik heb de resultaten nu nog niet gezien, maar ik ben ervan overtuigd dat deze echt super zijn. Het wal leuk om te doen en erg gezellig. Zo leer je nog eens mensen kennen. Waar een autootje al niet goed voor kan zijn!

(de foto’s volgen uiteraard nog)